Η Novaware είναι εξειδικευμένη στον τομέα της εκτύπωσης και της χάραξης, και ακολουθεί τις νέες  τεχνολογίες σε επαγγελματικά περιβάλλοντα καθώς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε τομείς όπως:

  • Εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων χάραξης, κοπής και εκτύπωσης τεχνολογίας Laser, CNC και UV.
  • Αναλώσιμα και ανταλλακτικά που συσχετίζονται με τα συστήματά μας, άμεσα, διατηρώντας πάντα ικανά αποθέματα.
  • Τεχνογνωσία και άμεση τεχνική υποστήριξη για την έγκυρη αξιολόγηση του εξοπλισμού και γενικότερα της επένδυσης που χρειάζεται.

Η Novaware  συνεργάζεται αποτελεσματικά με καταξιωμένους διεθνώς κατασκευαστές στον τομέα που δραστηριοποιείται και εργάζεται καθημερινά για να διευρύνει την τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητά της. Ωστόσο, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να επιλέγουμε τους συνεργάτες μας, είτε πρόκειται για μια μικρή επιχείρηση -ακόμα και ερασιτέχνη- είτε μια μεγάλη παραγωγική βιομηχανία και θέτουμε αυτή τη σχέση ως απόλυτη προτεραιότητα.

Η υψηλή και συνεχής εκπαίδευση, εξειδίκευση και η εμπειρία του προσωπικού μας, είναι η βάση για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι σε ένα περιβάλλον που εξελίσσεται και μεταβάλλεται συνεχώς.