Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ιστότοπου novaware.gr συμμορφώνεται με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Κατά την επίσκεψη σας στον ιστότοπο novaware.gr συλλέγονται τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

  • Προσωπικά στοιχεία, ονοματεπώνυμο και email όταν συμπληρώνετε τις φόρμες επικοινωνίας, είτε μόνο το email αν εγγραφείτε στο newsletter.
    Για την αποστολή των newsletters ο ιστότοπος novaware.gr χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MailChimp. Η εγγραφή στο newsletter είναι προαιρετική και το μόνο στοιχείο που συλλέγεται είναι το email το οποίο αποθηκεύεται στο MailChimp. Έχετε τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, να διαγραφείτε από τη λίστα μας είτε πατώντας unsubscribe (το οποίο βρίσκεται στο footer οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς) είτε επικοινωνώντας μαζί μας στο info@novaware.gr.
  • Cookies (μικρά αρχεία σε μορφή txt) για την καλύτερη πλοήγηση σας στον ιστότοπο και για στατιστικούς. Ο ιστότοπος novaware.gr χρησιμοποιεί το Google Analytics για την μέτρηση της επισκεψιμότητας του. Έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τον φυλλομετρητή σας (browser) ώστε να ειδοποιείστε για τη χρήση cookies ή και να απενεργοποιήσετε τη λήψη τους.
  • Διεύθυνση IP, τύπος φυλλομετρητή, ημερομηνία & ώρα επίσκεψης, σελίδες & άρθρα που επισκεφθήκατε. Όλα τα παραπάνω συλλέγονται μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας που καθορίζεται από το πρωτόκολλο https και ισχύει για όλους τους ιστότοπους που επισκέπτεστε.

Τα προσωπικά στοιχεία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς και δεν δημοσιοποιούνται ή παραχωρούνται σε οποιοδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό) πρόσωπο εκτός αν ζητηθούν με νόμιμο αίτημα και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις από αστυνομικές, δικαστικές και άλλες διοικητικές αρχές.

Συνεχίζοντας να επισκέπτεστε τον ιστότοπο novaware.gr δηλώνετε ρητά ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ακολουθείται.